O Nama

UNILINES vlasništvo je porodice koja se prevozom putnika širom Evrope bavi od davne 1974. UNILINES je specijalizovan u obavljanju međunarodnog linijskog prevoza i uspešno spaja Srbiju sa Francuskom, Danskom, Švedskom i Austrijom u visokom komforu i uvek po najnižim cenama. Pored linijskog prevoza putnika rado izlazimo u susret zainteresovanim pravnim i fizičkim licima u poslovima iznajmljivanja autobusa.

Ime UNILINES sagrađeno je iskustvom, profesionalnošću, fleksibilnošću a prvenstveno postavljanjem putnika u prvi plan čije su nam želje, zahtevi i potrebe oduvek bili i ostali prioritet. U cilju maksimalnog pružanja komfora vozni park sastavljen je od visokokvalitetnih autobusa namenjenih dugoj vožnji koja omogućavaju da do odredišta stignete sigurno, udobno i odmorno.

Reputaciju UNILINES sagradio je iskustvom profesionalnosću kao i međusobnim razumevanjem sa našim putnicima.

Sa zadovoljstvom već 50 godina nastojimo da naši putnici stignu pre svega sigurno i udobno do svojih odredišta. Vozni park UNILINES-a sastoji se isključivo od visokokvalitetnih turističkih autobusa najmoćnijeg evropskog prozvođača SETRE, koji zadovoljavaju najviše svetske i evropske standarde.

Vožnja našim autobusima, pružiće vam osećaj pravog turističkog putovanja. Opremljeni sedištima koja su prilagođena dugoj vožnji autobusi UNILINES-a omogućiće vam da stignete do svojih odredišta ne samo sigurno i udobno već i odmorno. Filmski, humoristički i muzički program razonodiće vas tokom dugočasovnog putovanja.

Održavanje i servisiranje voznog parka UNILINES-a obavlja se u našem moderno opremljenom servisnom centru u sedištu firme Striža, Paraćin.

Želimo vam sretan, siguran i udoban put sa nama!

Misija

UNILINES spaja ljude. UNILINES omogućava stvaranje sjajnih doživljaja u kulturi, pririodi, sportu i mnogim drugim socijalnim sferama zivota. Pružamo stalni osećaj sigurnosti, kvaliteta, pouzdanosti i poverenja u uslovima prijatne atmosfere.

Uz fleksibilnost putovanja i isticanje putnika na prvo mesto putnici nisu samo korisnici naših usluga već I DEO NAS.

Vizija

Naša vizija je da istrajnim radom, profesionalnošcu, razumevanjem želja i zahteva putnika postanemo vodeće transportno preduzeće putnika u drumskom saobraćaju, preduzeće koje stvara najviše standarde u odnosima između putnika i prevoznika. ZAJEDNO STVARAMO USPEH.