Novosti

Rezervišite online sami svoju autobusku kartu
Naši putnici imaju mogućnost besplatnog online rezervisanja karata. Vrlo jednostavno uz pomoć samo nekoliko klikova možete proveriti sve mogućnosti i izabrati autobusku kartu koja Vam najviše odgovara.

Korisni saveti prilikom rezervacije karata:
Obratite pažnju na rokove za plaćanje karte. Potrebno je da izuzetno ozbiljno shvatite uslove prodaje vezane za rokove. Sistem će automatski stornirati rezervacije gde autobuska karta nije izdata, tako da postoji mogućnost da kod ponovnog rezervisanja, možda nećete moći dobiti mesto na željenom polasku.

Kada uradite rezervaciju upoznajte se sa uslovima tarife, vezano za promene datuma i eventualne refundacije, na taj način ćete izbeći nepotrebne nesporazume.

Prilikom rezervacije autobuske karte, vodite računa o pravilnom unošenju vašeg imena i prezimena.

E-mailom vama stiže potvrda rezervacije sa opcijom za plaćanje i preuzimanje. U momentu rezervisanja autobuske karte naše preduzeće kroz sistem dobija obaveštenje da je urađena rezervacija sa svim potrebnim podacima. Kada uradite rezervaciju možete nas dodatno kontaktirati ukoliko želite da vam se postojeća rezervacija modifikuje ili nam mailom, koji možete poslati sa same aplikacije, možete poslati i podatke za fakturistanje. Time štedite i vaše i naše vreme, jer ćemo vam mi odmah poslati fakturu na vaš mail. Po uplati vaša elektronska autobuska karta postaje validna i mi vam je šaljemo e-mail-om.

Ako pomislite da Vam je sve ovo komplikovano, uvek nam se možete obratiti telefonom na 035/534-931, 035/534-932

Saznajte više o UNILINES-u